Cégünkről

Az Inter Stand-Bau Kft. immár 25 éves ismeretekkel és tapasztalattal van jelen a kiállítás-kivitelezés területén.
Kezdetben a budapesti Hungexpo szervezésében megrendezett kiállításokon építettünk installációs standokat, a későbbiekben pedig a vidéki nagyvárosokban elszaporodott és igen közkedvelt vásárokon jelentkező kiállítói felkéréseknek tettünk eleget. A kilencvenes években megváltozott piaci viszonyok és kiállítói igények a mi munkánk területén is jelentős változásokat hoztak. A szakmák szerint szakosodó vásárok egyre több kiállítót vonzottak, s az erősödő versenyben az egyedi standok száma is megnövekedett.
Cégünk szolgáltatásait évről évre bővítettük, hogy megrendelőink kényelmét és igényeit teljes mértékben kielégíthessük. 1993 óta foglalkozunk reklámgrafikával, melyre saját gépparkot és műhelyt alakítottunk ki. A standok berendezéséhez szükséges bútorok saját készletről történő kölcsönzési lehetőségével tettük teljessé szolgáltatásunkat. Budapesti irodánk és reklámműhelyünk mellett a standelemek gyártása és raktározása ma már a leányvári telephelyünkön történik.
Napjainkban belföldön és külföldön, a kisebb és legrangosabb kiállításokon és rendezvényeken egyaránt jelen vagyunk, az egyszerű installációs, valamint különleges elképzeléseket megvalósító egyedi standok és emeletes standok kivitelezésével. Ezeken felül, a kiállításokhoz kapcsolódó, illetve azoktól független grafikai szolgáltatásokkal állunk megrendelőink szolgálatára.Tervezéstől a kulcsrakész kivitelezésig igyekszünk ügyfeleinket segíteni elképzeléseik megvalósításában.